بستن
کد خبر: ۱۵۱۲۰۰۱

توفان سه دقیقه‌ای رحمان عموزاد با طعم طلا

توفان سه دقیقه‌ای رحمان عموزاد با طعم طلا
رحمان عموزاد توانست با مدال طلا انتقام شکست از ممدوف در مسابقات جهانی کشتی را بگیرد.

به گزارش آرمان ملی آنلاین، یکشنبه، در فینال وزن ۶۵ کیلوگرم کشتی آزاد رنکینگ جهانی مغولستان، رحمان عموزاد صاحب مدال طلا شد.
عموزاد پس از استراحت در دور نخست، در دور دوم با نتیجه ۵ بر صفر وانگ جین کیم از کره شمالی را شکست داد و راهی نیمه‌نهایی شد. عموزاد در این مرحله آدلان آساکاروف از قزاقستان را با نتیجه ۱۲ بر یک شکست داد و راهی فینال شد. وی برای کسب مدال طلا با شمیل ممدوف از بلغارستان روبه‌رو شد. وی درحالی‌که ۸ بر یک عقب بود کامبک زد و با برتری ۱۷ بر ۱۰ مدال طلا گرفت.
وی پیش‌ازاین یک‌بار در مسابقات جهانی ۲۰۲۳ در رده‌بندی با ممدوف که برای روسیه کشتی می‌گرفت روبه‌رو شد که باخته بود. وی با این طلا انتقام خود را گرفت.
در وزن ۶۱ کیلوگرم اهورا خاطری بعد از استراحت در دور اول، مقابل آیت جان از قزاقستان ۶ بر ۴ مغلوب شد. وی در رده‌بندی به کار خود ادامه می‌دهد. وی در مصاف با گانخویاگ از مغولستان ۷ بر صفر پیروز شد و مدال برنز گرفت. در وزن ۷۹ کیلوگرم مهدی یوسفی بعد از استراحت در دور اول، با نوردولت کانیشبای از قزاقستان کشتی گرفت که با نتیجه ۱۱ بر صفر پیروز شد و به نیمه‌نهایی راه یافت. وی در ادامه ۱۳ بر ۲ مقابل شمس تاییر از قزاقستان پیروز و فینالیست شد. یوسفی در فینال با اسماعیل خانیف از روسیه کشتی گرفت که ۱۰ بر صفر باخت و به مدال نقره رسید.روز گذشته محمد نخودی طلا و ابوالفضل رحمانی برنز گرفتند.

انتشار :
آخرین اخبار
پربازدیدترین اخبار