بستن
کد خبر: ۱۵۱۱۴۶۱

دبل پاریسی ها در لیگ قهرمانان اروپا/ قهرمانی در ضیافت پنالتی ها

دبل پاریسی ها در لیگ قهرمانان اروپا/ قهرمانی در ضیافت پنالتی ها
فابین رویز از دومین قهرمانی متوالی پاری‌سن‌ژرمن در لیگ قهرمانان اروپا به شدت خوشحال است.

به گزارش آرمان ملی آنلاین ؛ پاری سن ژرمن شنبه شب در دیدار فینال رقابت‌های لیگ قهرمانان اروپا در ورزشگاه پوشکاش آرنا به میزبانی بوداپست روبروی آرسنال به میدان رفت و موفق شد در ضربات پنالتی برابر شاگردان میکل آرتتا به پیروزی برسد و برای دومین بار متوالی عنوان قهرمانی این مسابقات را از آن خود کند.

 رویز پس از پایان این بازی به خبرنگاران گفت: باورنکردنی است. چه کسی فکرش را می‌کرد که بتوانیم با کسب دو قهرمانی پیاپی در لیگ قهرمانان، آن هم با توجه به دشواری این رقابت‌ها، تاریخ‌سازی کنیم؟ فقط رئال مادرید چنین کاری را انجام داده بود و حالا ما هم به آن دست یافته‌ایم. تیم همه چیزش را در زمین گذاشت و شایسته این موفقیت بودیم.

دیدیم که آرسنال بسیار خوب دفاع می‌کند. آنها از فرصتی که به دست آوردند استفاده کردند و در ادامه مسابقه نیز به خوبی دفاع کردند. ما برنامه خود را تغییر ندادیم و در نهایت پیروز شدیم. فکر می‌کنم سزاوار این قهرمانی بودیم. هنوز هم باورمان نمی‌شود. "


ژوائو نوس نیز که بییار هیجان‌زده بود اظهار داشت: «پیوستن به پاری‌سن‌ژرمن بهترین تصمیمی بود که در تمام زندگی‌ام گرفته‌ام؛ من همه چیز را در اینجا دوست دارم! این فصل متفاوت بود. رقابت‌ها فیزیکی‌تر و دشوارتر شده بود و باید از عنوان قهرمانی‌مان دفاع می‌کردیم. ما بخشی از تاریخ این باشگاه شده‌ایم و همه‌مان بسیار خوشحال هستیم!

لی آنلاین ؛ 

انتشار :
منبع: ورزش3
آخرین اخبار
پربازدیدترین اخبار
تبلیغات متنی