بستن
کد خبر: ۱۵۰۸۰۷۸

ستاره لیگ برتر جام‌جهانی را از دست داد

ستاره لیگ برتر جام‌جهانی را از دست داد
هوگو اکیتیکه ستاره خط حمله لیورپول که شرایط خوبی در این فصل داشت، نمی‌تواند فرانسه را در جام جهانی ۲۰۲۶ همراهی کند.

به گزارش آرمان ملی آنلاین ؛  هوگو اکیتیکه ستاره فرانسوی خط حمله لیورپول در دیدار مقابل پاری‌سن‌ژرمن در لیگ قهرمانان اروپا دچار پارگی تاندون آشیل شد و به همین دلیل جام جهانی را همراه تیم ملی فرانسه از دست خواهد داد.

این مهاجم ۲۳ ساله در جریان بازی برگشت مرحله یک‌چهارم نهایی در ورزشگاه آنفیلد مصدوم شد؛ ضمن این‌که هنگام رسیدگی تیم پزشکی به پای خود و ناحیه آشیل اشاره کرد و در نهایت با برانکارد از زمین خارج شد.
لیورپول این دیدار را با نتیجه ۲ بر صفر واگذار کرد و در مجموع با شکست ۴ بر صفر از رقابت‌ها کنار رفت.

فدراسیون فوتبال فرانسه هنوز واکنشی رسمی به این مصدومیت نشان نداده است، اما رسانه‌ها به طور قطعی خبر از دوری حدود ۹ ماهه او از میادین داده‌اند.
اکیتیکه از زمان پیوستن به لیورپول از اینتراخت فرانکفورت در تابستان گذشته، در تمامی رقابت‌ها ۱۷ گل به ثمر رسانده است.

جام جهانی پیش‌رو از ۱۱ ژوئن تا ۱۹ جولای به میزبانی ایالات متحده، مکزیک و کانادا برگزار خواهد شد.

انتشار :
منبع: خبر ورزشی
آخرین اخبار
پربازدیدترین اخبار