بستن
کد خبر: ۱۵۰۷۴۹۴

عراقچی: تردد تنگه هرمز به مدت دو هفته با هماهنگی نیرو‌های مسلح ایران مقدور خواهد بود

عراقچی: تردد تنگه هرمز به مدت دو هفته با هماهنگی نیرو‌های مسلح ایران مقدور خواهد بود
وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران با انتشار پیامی در شبکه اجتماعی ایکس به نمایندگی از شورای عالی امنیت ملی از موافقت ایران با آتش‌بس دوهفته‌ای پیشنهادی پاکستان برای مذاکره در خصوص طرح ۱۵ ماده‌ای آمریکا به ازای پذیرش طرح ۱۰ ماده‌ای ایران خبر داد.

به گزارش آرمان ملی آنلاین ؛ سید عباس عراقچی، وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران به نمایندگی از شورای عالی امنیت ملی، در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: 

از برادر عزیز جناب شهباز شریف نخست وزیر محترم پاکستان و جناب فیلد مارشال عاصم منیر فرمانده محترم ارتش پاکستان به خاطر تلاش‌های خستگی ناپذیر ایشان برای خاتمه جنگ در منطقه تشکر و قدردانی می‌کنم. 

در پاسخ به درخواست برادرانه نخست وزیر پاکستان مندرج در توییت ایشان، و با توجه به درخواست امریکا برای مذاکره در پیشنهادات ۱۵ بندی آن کشور، و اعلام رییس جمهور امریکا مبنی بر پذیرش کلیات پیشنهادات ۱۰ بندی ایران به عنوان مبنای مذاکره، بدینوسیله از طرف شورای عالی امنیت ملی ایران اعلام می‌کنم:
۱. چنانچه حملات به جمهوری اسلامی ایران متوقف شود، نیرو‌های مسلح قدرتمند ما نیز حملات دفاعی خود را متوقف می‌کنند.

۲. به مدت دو هفته تردد امن در تنگه هرمز در هماهنگی با نیرو‌های مسلح ایران و با نظرداشت محدودیت‌های فنی موجود مقدور خواهد بود.

انتشار :
منبع: خبر آنلاین
آخرین اخبار
پربازدیدترین اخبار