بستن
کد خبر: ۱۵۰۷۳۱۴

جدایی این بازیکن استقلال قطعی شد؟

جدایی این بازیکن استقلال قطعی شد؟
به نظر می‌رسد دوکنز نازون مهاجم خبرساز استقلال به معنای واقعی کلمه خرج خود را از این تیم جدا کرده است.

به گزارش آرمان ملی آنلاین ؛ پس از آغاز جنگ، دوکنز نازون مهاجم اهل هاییتی استقلال به صورت زمینی راهی باکو شد و از آنجا به پاریس پرواز کرد تا کار‌های مربوط به اخذ ویزای آمریکا جهت همراهی با تیم ملی کشورش در جام جهانی ۲۰۲۶ را انجام بدهد. 

 نازون در حالی رفت که کادر فنی استقلال به تمام بازیکنان داخلی و خارجی برنامه تمرینی انفرادی داد و آنها باید مربیان را در جریان وضعیت جسمانی خود قرار می‌دادند ولی ظاهرا در مورد این بازیکن شرایط به گونه دیگری رقم خورده است و او به طور کامل مسیرش را از نظر تمرینات انفرادی با استقلال جدا کرده است. طبق خبر‌های رسیده، نازون این روز‌ها زیر نظر بدنساز تیم ملی هاییتی و بر اساس برنامه تدوین شده توسط او تمرین می‌کند و موضوع را به برخی از افراد نزدیک به باشگاه استقلال نیز منتقل کرده است. او در توجیه این کار مدعی شده با توجه به اینکه احتمال بازگشتش به استقلال در شرایط کنونی بسیار کم است، ترجیح می‌دهد کاملاً زیر نظر کادر فنی تیم ملی کشورش باشد تا فرصت حضور در جام جهانی ۲۰۲۶ را از دست ندهد. 

دوکنز نازون یکی از بازیکنان فیکس هاییتی در پیکار‌های انتخابی جام جهانی بود و برخلاف استقلال، در آنجا نمایش کاملاً مطلوبی ارائه می‌کرد.

انتشار :
منبع: خبر ورزشی
آخرین اخبار
پربازدیدترین اخبار