به گزارش آرمان ملی انلاین، اوایل بهار امسال، یک مرد جوان با پلیس تماس گرفت و از سرقت لوازم داخل خودروی خود خبر داد. او توضیح داد که وقتی خودروی مدل بالای خود را در کنار خیابان پارک کرده و وارد یک شرکت شده بود، پس از بازگشت متوجه شکستگی شیشه خودرو و سرقت کیف حاوی لپتاپ و مدارک خود شد.
تحقیقات اولیه نشان داد که سارقان با استفاده از پودری خاص روی شیشه خودروها میپاشیدند تا آنها را بشکنند و سپس وسایل ارزشمند داخل آنها را به سرقت میبردند. این شیوه سرقت در چندین شکایت مشابه مشاهده شد.
چند روز پیش، یک مهندس جوان که خود هدف سرقت قرار گرفته بود، توانست در حین تلاش سارق برای شکستن شیشه خودرو، با کمک رهگذران وی را دستگیر کند. پلیس بلافاصله به محل حادثه اعزام شد و سارق را در دستگیری در حال ارتکاب جرم یافت.
متهم جوان در جریان تحقیقات اعلام کرد که پس از شرکت در برنامه «عصر جدید» و به دست آوردن تعداد زیادی دنبالکننده در اینستاگرام، با دختری آشنا شد که ادعا میکرد قادر است از طریق شعبدهبازی و استفاده از پودر جادویی، شیشه خودروها را بشکند. او در ادامه گفت که ابتدا این کار برایش جذاب بوده اما به تدریج به یک سارق حرفهای تبدیل شده است.
با اعترافات متهم به ۱۲ سرقت، پلیس دست به کار شده و همدست زن او را نیز شناسایی و دستگیر کرد. این زن در تحقیقات خود اعلام کرد که او تنها در نقشه سارق حضور داشته و او بود که او را وارد این ماجرا کرده است.
تحقیقات بیشتر ادامه دارد و پلیس به دنبال جزئیات بیشتری از این شبکه سرقت است.