به گزارش آرمان ملی آنلاین، رضا شفیعی جم، بازیگر معروف، پس از انتشار اولین قسمت از فینال برنامه "جوکر"، با انتقادات و واکنشهای منفی مواجه شد. در این برنامه، او شوخیهایی با نامهای تاریخی مانند کوروش کبیر و کمبوجیه مطرح کرده بود که باعث دلخوری برخی از مخاطبان شد. در پی این واکنشها، شفیعی جم ویدیویی در اینستاگرام خود منتشر کرد و در آن از مردم ایران و تاریخ کشورش دفاع کرد.
او در این ویدیو گفت: "من عاشق ایران و تاریخ کشورم هستم. این فقط یک شوخی بود. گفتم کمبوجیه و حالا متهم شدم که به تاریخ ایران توهین کردهام. اگر خود کمبوجیه هم بود، مطمئناً با من رفیق میشد و میخندیدیم. تاریخ ما پر از صلح و دوستی است. من هیچوقت قصد ناراحت کردن کسی را نداشتم."
شفیعی جم در ادامه افزود: "من عاشق مردم کشورم هستم و هیچگاه قصد ایجاد فتنه ندارم. برخی از افراد میخواهند با اینگونه واکنشها جنگطلبی کنند، اما من همیشه به مهر و محبت و دوستی باور دارم. من همیشه در کنار مردم ایران خواهم بود."