بستن
کد خبر: ۱۱۴۸۴۶۴
فیلترینگ در راه است؟

فیلترینگ در راه است؟

وزیر ارتباطات از بررسی طرح‌های رفع فیلترینگ در مرکز ملی فضای مجازی خبر داد و تأکید کرد: این فرایند همراه با تقویت زیرساخت‌ها و مقابله با حملات سایبری پیش خواهد رفت.

به گزارش آرمان ملی آنلاین ؛ ستار هاسمی از بررسی طرح‌های رفع فیلترینگ در مرکز ملی فضای مجازی خبر داد و تأکید کرد: این فرایند همراه با تقویت زیرساخت‌ها و مقابله با حملات سایبری پیش خواهد رفت.

وی افزود: این موضوع در مرکز ملی فضای مجازی در حال بررسی و جمع‌بندی است. وزارت ارتباطات نیز طرح خود را ارائه داده و مرکز ملی طرح‌های دیگری را نیز دریافت کرده است که در حال بررسی هستند.

وزیر ارتباطات همچنین به دلایل ادامه‌دار بودن محدودیت‌ها اشاره کرد و گفت: یکی از عوامل مهم، حملات سایبری قابل توجه به کشور است. علاوه بر این، برخی زیرساخت‌ها نیاز به ارتقا و تقویت دارند. استفاده از فناوری‌های نوین نیز در دستور کار وزارت ارتباطات قرار دارد.

هاشمی ابراز امیدواری کرد که با اقدامات در حال انجام، وضعیت و کیفیت ارتباطات در کشور بهبود یابد و شرایط بهتری برای کاربران فراهم شود.

 

انتشار :
منبع: مهر
ارسال نظر
آخرین اخبار
پربازدیدترین اخبار