رئیس سازمان ملی استاندارد ایران افزود: علت دپوی این خودروها در گمرکات، عدم توافق صاحب کالا و گمرک درخصوص ارزشگذاری است در واقع این خودروها در ابتدا باید ارزشگذاری شود تا امکان اظهار و ترخیص آنها فراهم شود.
او بیان کرد: تعدادی از این خودروها از گذشته در گمرک بوده و تعدادی نیز اخیرا وارد گمرک شده است، علت دپوی این خودروها اختلاف صاحب کالا با گمرک در خصوص ارزشگذاری است، بنابراین در جلسهای که اخیرا در استان هرمزگان برای روان سازی ترخیص کالاهای رسوب شده در گمرکات برگزار شد، مقرر شد در صورتی که صاحب کالا و گمرک درخصوص ارزشگذاری این خودروها به توافق نرسیدند، این خودروها به عنوان اموال متروکه اعلام و به مزایده گذاشته شود تا شرایط ترخیص آن از گمرکات فراهم شود.
به گزارش فارس، اسلامپناه گفت: سازمان استاندارد ایران کاملا موافق واردات خودروی با کیفیت و رقابتی است، اما برخی مغلطه میکنند مبنی بر اینکه سازمان استاندارد مخالف واردات خودرو است.