«مرکبات»، خطر زوالعقل را کاهش میدهد
محققان دریافتند: مصرف روزانه مرکبات میتواند خطر ابتلا به زوالعقل را کاهش دهد. رژیمغذایی غنی از ویتامینها و موادمعدنی به کاهش خطر ابتلا به طیف وسیعی از بیماریها از جمله زوالعقل کمک میکند. این نتایج پس از مطالعه بیش از 13 هزار شرکتکننده بهدست آمد. محققان اظهارداشتند: افرادی که هر روز مرکبات مصرف میکنند، در شش سال آینده به میزان قابلتوجهی کمتر به زوالعقل مبتلا میشوند. عوامل دیگری مانند: مصرف سبزیجات، سایر میوهها و سلامت کلی فرد را تنظیم میکند. نمونههایی از مرکبات که به کاهش خطر ابتلا به زوالعقل کمک میکنند، عبارتنداز: لیمو، پرتقال، گریپفروت، لیموترش سبز و نارنگی. زوالشناختی باعث کاهش عملکرد تفکر، حافظه، تمرکز و سایر عملکردهای مغزی است. زوالعقل یکی از کشندهترین بیماریهاست. هیچ درمانی برای این بیماری وجود ندارد، در نتیجه بودجه زیادی برای تحقیقات در نظر گرفته میشود.
ارسال نظر