| کد مطلب: ۱۰۴۲۵۱۸
لینک کوتاه کپی شد

«مرکبات»، خطر زوال‌عقل را کاهش می‌دهد

‌محققان دریافتند: مصرف روزانه مرکبات می‌تواند خطر ابتلا به زوال‌عقل را کاهش دهد. رژیم‌غذایی غنی از ویتامین‌ها و مواد‌معدنی به کاهش خطر ابتلا به طیف وسیعی از بیماری‌ها از جمله زوال‌عقل کمک می‌کند. این نتایج پس از مطالعه بیش از 13 هزار شرکت‌کننده به‌دست آمد. محققان اظهارداشتند: افرادی که هر روز مرکبات مصرف می‌کنند، در شش سال آینده به میزان قابل‌توجهی کمتر به زوال‌عقل مبتلا می‌شوند. عوامل دیگری مانند: مصرف سبزیجات، سایر میوه‌ها و سلامت کلی فرد را تنظیم می‌کند. نمونه‌هایی از مرکبات که به کاهش خطر ابتلا به زوال‌عقل کمک می‌کنند، عبارتنداز: لیمو، پرتقال، گریپ‌فروت، لیموترش سبز و نارنگی. زوال‌شناختی باعث کاهش عملکرد تفکر، حافظه، تمرکز و سایر عملکردهای مغزی است. زوال‌عقل یکی از کشنده‌ترین بیماری‌هاست. هیچ درمانی برای این بیماری وجود ندارد، در نتیجه بودجه زیادی برای تحقیقات در نظر گرفته می‌شود.

ارسال نظر

هشتگ‌های داغ

آخرین اخبار

پربازدیدترین اخبار