جبرانکنندههای فقر آهن
يک متخصص طبسنتي موادغذايي جبرانکننده فقرآهن را تشريح کرد. عليرضا يارقلي تصريح کرد: گوشتقرمز، ماهي، جگر و زرده تخممرغ، سبزيجات با برگ تيره، عدس، لوبيا، جوانههاي غلات، شيرههاي توت، انگور، خرما و ميوههاي خشک مانند برگه زردآلو از جمله خوراکيهايي هستند که کمبود آهن را جبران ميکنند. وي همچنين به منابع تامين ويتامين K بدن اشاره کرد و افزود: کاهو، کلم و گلکلم، اسفناج، گوجهفرنگي، کرفس، جعفري، شلغم و... نيز از جمله اين منابع هستند. يارقلي در خصوص موادغذايي که کمبود ويتامين E بدن را تامين ميکنند.
ويتامين D از مهمترين ويتامينهاست که بايد مقدار کافي از آن در بدن باشد. براي جذب بيشتر ويتامين D اين توصيهها را جدي بگيريد. 1 - براي اينکه ويتامين D بهتر در بدن شما جذب شود، ميتوانيد اين ويتامين را همراه با کلسيم مصرف کنيد. مصرف کلسيم و ويتامين D براي بدن بسيار مفيد است. 2 - يکي ديگر از راههاي افزايش جذب ويتامين D مکمل اين ويتامين است که آن را همراه با داروهاي ضداسيد نخوريد. 3 - مصرف ويتامين D را همراه با روغنهاي صنعتي مصرف نکنيد. روغنهاي صنعتي ميتوانند جذب اين ويتامين را با مشکل مواجه کنند.
يک متخصص طبسنتي موادغذايي جبرانکننده فقرآهن را تشريح کرد. عليرضا يارقلي تصريح کرد: گوشتقرمز، ماهي، جگر و زرده تخممرغ، سبزيجات با برگ تيره، عدس، لوبيا، جوانههاي غلات، شيرههاي توت، انگور، خرما و ميوههاي خشک مانند برگه زردآلو از جمله خوراکيهايي هستند که کمبود آهن را جبران ميکنند. وي همچنين به منابع تامين ويتامين K بدن اشاره کرد و افزود: کاهو، کلم و گلکلم، اسفناج، گوجهفرنگي، کرفس، جعفري، شلغم و... نيز از جمله اين منابع هستند. يارقلي در خصوص موادغذايي که کمبود ويتامين E بدن را تامين ميکنند.
ارسال نظر