| کد مطلب: ۱۰۳۰۵۸۱
لینک کوتاه کپی شد

بنگاه‌ها

مدیر عامل بانک تجارت خبر داد
پرداخت تسهیلات به حقوق‌بگیران براساس اعتبارسنجی
آرمان‌ملی: اخلاقی ‌فیض‌آثار، مدیر عامل بانک تجارت از اعطای تسهیلات مرابحه در قالب کارت اعتباری تا سقف یک‌میلیارد ریال براساس اعتبارسنجی و بدون‌ضامن برای تمامی حقوق‌بگیران از این بانک خبر داد. اخلاقی‌فیض‌آثار با اشاره به تاکید وزیر امور اقتصادی و دارایی مبنی بر حمایت از قشر حقوق‌بگیر جامعه و برنامه این بانک برای حمایت حداکثری از این قشر زحمتکش گفت: بانک تجارت همواره در تلاش است تا با برنامه‌ریزی برای مشتریان خرد خود از آنها حمایت کرده و با طراحی خدمات مختص این مشتریان به افزایش توان خرید آنها کمک کند. مدیر عامل بانک تجارت افزود: در طرح اعطای تسهیلات در قالب کارت اعتباری افرادی که در وزارتخانه‌ها، سازمان‌های دولتی و شرکت‌های دولتی و شرکت‌های معتبر بخش‌خصوصی شاغل هستند و حساب واریز حقوق آنها نزد بانک تجارت است با انعقاد قرارداد لازم‌الاجرا و بدون‌ضامن می‌توانند از بانک تجارت تسهیلات دریافت کنند. اخلاقی با اشاره به انجام عملیات اعتبارسنجی برای متقاضیان افزود: براساس اعتبارسنجی که از سوی شعب این بانک انجام می‌شود، حقوق‌بگیران از بانک تجارت می‌توانند تا سقف یک‌میلیارد ریال از تسهیلات کارت اعتباری بهره‌مند شوند.

در 8 ماهه امسال رقم خورد
افزایش 2 درصدی تولید
آهن اسفنجی
آرمان‌ملی: آمار تولید فولادی‌ها نشان می‌دهد که از ابتدای سالجاری تا پایان آذرماه، تمامی فرآورده‌های فولادی اعم از شمش، محصولات و همچنین مقاطع تخت و طویل فولادی با افت تولید سه تا ۹ درصدی نسبت به ۹ ماهه ابتدایی سال گذشته روبه‌رو شده‌اند؛ در این بین تنها میزان تولید آهن اسفنجی آن هم تنها دو درصد بیشتر شده است. طبق آماری که توسط انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران منتشر شده، در ۹ ماهه امسال میزان تولید کل مقاطع تخت فولادی (ورق گرم، ورق سرد و ورق پوشش‌دار) بیشترین میزان کاهش تولید را داشته است. تولید این مقاطع فولادی از شش میلیون و ۹۷۰ هزار تن در مجموع ۹ ماهه ۱۳۹۹ به شش میلیون و ۲۸۶ هزار تن در مدت مشابه سالجاری رسیده و بدین ترتیب ۹ درصد کاهش تولید را ثبت کرده است. پس از آن میزان تولید فولاد میانی (شمشم فولاد) افت هشت درصدی را نسبت به ۹ ماهه سال گذشته تجربه کرده است. تولید این ماده معدنی از ۲۳ میلیون و ۲۶ هزار تن به ۲۱ میلیون و ۹۴ هزار تن افت پیدا کرده است. از ابتدای سالجاری تا پایان آذرماه به ترتیب ۱۴ میلیون و ۷۱۹ هزار تن محصولات فولادی و هشت میلیون و ۴۳۳ هزار تن طویل فولادی (تیرآهن، میلگرد، ناودانی، نبشی وسایر مقاطع) تولید شده است که نسبت به ۱۵ میلیون و ۵۶۶ هزار تن (محصولات فولادی) و هشت میلیون و ۶۹۶ هزار تن (مقاطع طویل فولادی) تولیدی ۹ ماهه ۱۳۹۹ به ترتیب پنج درصد و سه درصد کاهش تولید داشته‌اند. در مقابل تنها تولید آهن اسفنجی در مدت مذکور سالجاری نسبت به مدت مشابه سال گذشته، تولید افزایشی داشته است. البته تنها دو درصد این میزان بیشترشده و از ۲۳ میلیون و ۳۵۸ هزار تن در مجموع ۹ ماهه سال گذشته به ۲۳ میلیون و ۸۰۱ هزار تن طی مدت مذکور سالجاری رسیده است.

سقوط 21 هزارواحدی شاخص نشان می‌دهد:
بی‌تفاوتی بازار به بسته حمایتی دولت
آرمان‌ملی: بازارسرمایه روز دوشنبه همچنان به روند نزولی سهمگین خود ادامه داد به‌طوری‌که شاخص کل با افت بیش از 21 هزار واحدی در کانال یک‌میلیون و 234 هزار واحدی قرار گرفت. درواقع بازارسرمایه در حالی به پایین‌ترین سطح خود در مدت فعالیت دولت سیزدهم رسیده که اکثر کارشناسان دلایل این افت را ابهامات موجود در مذاکرات برجامی عنوان کرده و معتقدند با توجه به اثر‌گذاری مستقیم مذاکرات بر نرخ ارز بلاتکلیفی حاکم باعث شده تا بسیاری از سهامداران یا بازار را ترک کرده و یا دست از معامله کشیده‌اند علاوه بر این در حالیکه روزگذشته خبر اجرایی‌شدن بسته حمایتی منتشر شد و همچنین برخی از کارشناسان بر ارزندگی بازار تاکید دارند اما عدم مشخص‌بودن زمان از سرگیری معاملات به‌همراه نگرانی از تغییرات نرخ ارز باعث شده تا سهامداران بی‌تفاوت نسبت به این شاخصه‌ها به مسیر خود برای نقدشوندگی و ترک بازار ادامه دهند. براساس این گزارش روزگذشته در بازارسرمایه بیش از چهار میلیارد و ۵۰۶ میلیون سهم، حق‌تقدم و اوراق بهادار به ارزش ۲۷ هزار و ۶۸۱ میلیارد ریال دادوستد شد و شاخص کل بازار با ۲۱ هزار و ۸۲۴ واحد کاهش، در جایگاه یک‌میلیون و ۲۳۴ هزار واحدی قرار گرفت، همچنین شاخص کل (هم‌وزن) با چهارهزار و ۲۷۳ واحد کاهش به ۳۲۳ هزار و ۹۷۳ واحد و شاخص قیمت (هم‌وزن) با ۲ ‌هزار و ۶۸۳ واحد افت به ۲۰۳ هزار و ۴۴۲ واحد رسید. علاوه بر این در معاملات دیروز نمادهای، ایران‌خودرو (خودرو) با ۲۳۳ واحد، پالایش نفت تهران (شتران) با ۱۹۹ واحد، سایپا (خساپا) با ۵۸ واحد، پدیده شیمی قرن (قرن) با ۵۵ واحد، صنعت غذایی کورش (غکورش) با ۳۳ واحد، گروه صنعتی پاکشو (پاکشو) با ۲۴ واحد و گسترش سرمایه‌گذاری ایران‌خودرو (خگستر) با ۲۲ واحد بیش‌ترین اثر‌گذاری مثبت را بر شاخص داشتند اما در مقابل نمادهای، صنایع مس ایران (فملی) با ۲ هزار و ۳۰۱ واحد، صنایع پتروشیمی خلیج‌فارس (فارس) با ۲ ‌هزار و ۸۲ واحد، معدنی و صنعتی چادرملو (کچاد) با یک‌هزار و ۵۸۲ واحد، نفت و گاز و پتروشیمی تامین (تاپیکو) با یک‌هزار و ۱۴۱ واحد، گروه مدیریت سرمایه‌گذاری امید (وامید) با یک‌هزار و ۴۳ واحد، فولاد مبارکه اصفهان (فولاد) با یک‌هزار و ۲۶ واحد، پتروشیمی جم (جم) با یک‌هزار و هشت واحد و پتروشیمی پردیس (شپدیس) با یک‌هزار و هفت واحد اثر‌گذاری منفی زمینه دومین سقوط سهمگین شاخص را از ابتدای هفته فراهم آوردند. از سوی دیگر در بازار فرابورس نیز وضعیت کاهشی حاکم بود به‌طوری‌که شاخص این بازار با بیش از ۱۱۲ واحد کاهش بر روی کانال ۱۷ هزار و ۲۴۲ واحد ثابت ماند.

ارسال نظر

هشتگ‌های داغ

آخرین اخبار

پربازدیدترین اخبار