کاهش «فشارخون» با ادویه‌ها

فشارخون بالا خطر بیماری قلبی و سکته مغزی را افزایش می‌دهد که هر دو از علل اصلی مرگ‌ومیر هستند. توصیه‌های تغذیه‌ای در مورد چگونگی کاهش فشارخون اغلب شامل استفاده از گیاهان و ادویه‌ها به‌جای نمک برای طعم‌دادن به وعده‌های غذایی است.نتایج مطالعه اخیر نشان می‌دهد که رژیم غذایی غنی از گیاهان و ادویه‌ها ممکن است فشارخون را در افراد در معرض خطر بیماری قلبی‌وعروقی کاهش دهد. محققان تاثیر مصرف طولانی‌مدت گیاهان و ادویه‌ها بر عوامل خطر بیماری‌های قلبی‌وعروقی را بررسی کردند. آنها دریافتند که میزان بالاتری از گیاهان و ادویه‌ها در غذا باعث کاهش فشارخون ۲۴ ساعته می‌شود.

ارسال دیدگاه شما

روزنامه در یک نگاه
ویژه نامه