جلوگیری از افسردگی با «قارچ»

به‌گفته محققان، قارچ نه‌تنها خطر ابتلا به سرطان و مرگ زودرس را کاهش می‌دهد، بلکه تحقیقات جدید نشان می‌دهد که این سوپرخوراکی ممکن است برای سلامت روان فرد نیز مفید باشد. محققان داده‌های بیش از ۲۴۰۰۰ بزرگسال را مورد بررسی قرار دادند. آنها دریافتند افرادی که قارچ می‌خورند با احتمال کمتر افسردگی، اضطراب و بیماری روانی روبه‌رو بودند. قارچ حاوی آنتی‌اکسیدانی موسوم به ergothioneine است که ممکن است نقش حفاظتی در برابر آسیب سلولی و بافتی بدن داشته باشد. مطالعات نشان داده است که آنتی‌اکسیدان از چندین بیماری روانی مانند اسکیزوفرنی، اختلال دوقطبی و افسردگی جلوگیری می‌کنند. 

ارسال دیدگاه شما

روزنامه در یک نگاه
ویژه نامه