کنترل سطح کلسترول خون با دارچین

مصرف دارچین به تقویت متابولیسم و کنترل سطح کلسترول خون بدن کمک می‌کند. میزان کالری دارچین کم بوده و معادل ۳۵ کالری در ۱۰ گرم پودردارچین است. افزودن دارچین به غذا می‌تواند شاخص گلیسمی را تا ۲۰ درصد کاهش دهد و هنگامی‌که با کره و یا پنیر استفاده می‌شود، طعم خوشمزه‌ای به این محصولات می‌دهد. دارچین مانند فلفل تند روند متابولیسم (سوخت‌وساز) را افزایش می‌دهد و جوشانده آن با «برگ‌بو» به کاهش‌وزن کمک می‌کند؛ همچنانکه دارچین می‌تواند سطح کلسترول در خون را بهبود بخشد و ممکن است در صورت افزایش فشارخون، ماده‌ای مفید به حساب آید. 

ارسال دیدگاه شما

روزنامه در یک نگاه
ویژه نامه