پیشنهاد باشگاه ازبکستانی به ستاره استقلال/ ماشاریپوف در حال بررسی پیشنهاد نفتچی
با نزدیک شدن به آغاز نقل و انتقالات در سوپرلیگ ازبکستان، تیمهای مختلف این لیگ به دنبال تقویت ترکیب خود هستند و در این راستا مذاکره با بازیکنان مختلف برای جذب آنها در فصل جدید آغاز شده است.
به گزارش آرمان ملی آنلاین، باشگاه پاختاکور که رقیب استقلال و پرسپولیس در لیگ قهرمانان آسیا است، پس از ناکامی در سوپرلیگ ازبکستان تصمیم به تغییراتی در تیم خود گرفته است و دراگان چران، آقای گل شش فصل اخیر لیگ ازبکستان، به همراه چند بازیکن دیگر از این تیم جدا شدهاند.
در حالی که چران به دنبال تیم جدید است، باشگاه نفتچی ازبکستان به این مهاجم ۳۷ ساله پیشنهاد داده و به نظر میرسد که این باشگاه همچنین به ماشاریپوف پیشنهاد داده است. طبق ادعای سایت championat، ماشاریپوف برای بررسی پیشنهاد نفتچی، پیوستن چران به این تیم را به عنوان یکی از شروط مطرح کرده است.
ماشاریپوف که تا پایان فصل جاری تحت قرارداد با استقلال است، در صورتی که تصمیم به جدایی بگیرد، ابتدا باید رضایت باشگاه استقلال را جلب کند. این در حالی است که ماشاریپوف از ابتدای فصل تاکنون یکی از مهرههای کلیدی ترکیب استقلال بوده و به تازگی در بازی مقابل فولاد سومین پاس گل خود را در فصل جاری ثبت کرده است. عملکرد خوب او تحت هدایت موسیمانه موجب شده تا هواداران استقلال خواهان تمدید قرارداد این بازیکن با باشگاه باشند.
حالا باید منتظر ماند و دید که ماشاریپوف در نهایت چه تصمیمی خواهد گرفت و آیا پیشنهاد نفتچی به سرانجام خواهد رسید یا نه.
ارسال نظر