بستن

بیوگرافی حدیث میرامینی شمیم سریال کوری/ زندگی و عکسهای شخصی

حدیث میر امینی با بازی خوب خود در سریال کوری دوباره به صدر اخبار بازیگران بازگشته است.

همه چیز در مورد سحر لطفی مارال سریال کوری/ عکس های دیده نشده

سحر لطفی این روز ها با سریال کوری در نقش مارال بر سر زبان ها افتاده است.کوری به کارگردانی سجاد پهلوان‌زاده داستان ورود مشروب‌های تقلبی به بازار و نابینایی و مرگ تعدادی از افراد را به تصویر می کشد.

شایعه اخراج محمدرضا احمدی جدی شد

برنامه «فوتبال برتر» همزمان با فصل جدید لیگ برتر ایران و پوشش دیدار استقلال - مس شهر بابک روی آنتن رفت.

مسعود امیرلویی درگذشت

مسعود امیرلویی ـ عکاس در ۶۸ سالگی درگذشت.

پخش «هم‌کلام» از یکشنبه آینده/ اسامی میهمانان

برنامه گفتگومحور «هم‌کلام» از ساعت ۸ صبح یکشنبه ۲۵ مرداد ماه منتشر می‌شود.

بازگشت بهرام رادان به صحنه

بهرام رادان که در کنار بازیگری در سینما، گاهی هم در تئاتر به ایفای نقش پرداخته، با کنسرت نمایش «سیاوش» به صحنه می‌رود.

بیوگرافی رزیتا غفاری بازیگر نقش افتخار الملوک در بامداد خمار/ تصاویر

رزیتا غفاری ۲۷ دی ۱۳۵۱ در شهر تهران به دنیا آمد. وی دارای مدرک کارشناسی کارگردانی تئاتر است و در سال ۷۲ با بازی در سریال «در پناه تو» به عرصه بازیگری وارد شد. رزیتا غفاری در ۲۷ سالگی با عباس صالحی ازدواج کرد. این زوج داری یک دختر به نام تارا صالحی هستند.

سیدجلال حسینی درگذشت

سیدجلال حسینی بدخشانی، پژوهشگر فلسفۀ اسلامی از دنیا رفت.

آمادگی تلویزیون برای ساخت سریال جدید عطاران

رئیس سیمافیلم از مذاکرات برای همکاری با رضا عطاران خبر داد و گفت تلویزیون آماده تولید آثار باکیفیت با اوست.

تغییر ظاهر جالب فریبا نادری/ فیلم

فریبا نادری برای حضور در مراسم اکران فیلم کوتاه «چهل» مقابل دوربین عکاسان حاضر شد. تغییر ظاهر و استایل متفاوت این بازیگر در این مراسم مورد توجه عکاسان قرار گرفت.

بعدی 1 2 3 4 5
آخرین اخبار