| کد مطلب: ۱۱۴۸۵۶۳
لینک کوتاه کپی شد

بازداشت چهار نفر از عناصر ضد امنیتی گروهک منافقین در پاکدشت

محمد حسن‌پور، دادستان عمومی و انقلاب شهرستان پاکدشت، روز سه‌شنبه اعلام کرد: «سربازان گمنام امام زمان (عج) در اداره اطلاعات شهرستان پاکدشت، طی رصدهای شبانه‌روزی و پیگیری‌های چندماهه، موفق به شناسایی و بازداشت چهار نفر از اعضای گروهک منافقین شدند.» وی افزود: «این افراد به دلیل اقدامات خرابکارانه و جاسوسی در سطح شهرستان، شناسایی و به مراجع قضایی تحویل داده شدند.

بازداشت چهار نفر از عناصر ضد امنیتی گروهک منافقین در پاکدشت

به گزارش آرمان ملی آنلاین، دادستان پاکدشت تصریح کرد: «این چهار نفر از اعضای عملیاتی گروهک منافقین در داخل کشور بودند که اقداماتی تخریبی و جاسوسی را در شهرستان انجام می‌دادند.

وی همچنین از آمادگی کامل نیروهای امنیتی و قضایی شهرستان برای مقابله با هرگونه تهدید علیه نظم عمومی و امنیت شهروندان خبر داد و گفت: «هرگونه اخلال در امنیت عمومی به‌طور قانونی و قاطع پیگیری خواهد شد.

حسن‌پور در ادامه از مردم شهرستان پاکدشت خواست که هرگونه اخبار یا گزارشات ضد امنیتی را از طریق شماره ۱۱۳ ستاد خبری وزارت اطلاعات اطلاع‌رسانی کنند.

شهرستان پاکدشت که با دو بخش مرکزی و شریف‌آباد در ۲۵ کیلومتری جنوب‌شرق تهران واقع شده، به‌عنوان پایتخت گل و گیاه کشور شناخته می‌شود و در مسیر محور امام رضا (ع) قرار دارد.

 

منبع : عصرایران

ارسال نظر

هشتگ‌های داغ

آخرین اخبار

پربازدیدترین اخبار