رئیس جمهوری آمریکا در عین حال توضیح نداد که در پیشنهاد جدید ایران چه چیزی برایش قابل قبول نیست.
رئیس جمهور آمریکا دونالد ترامپ روز جمعه گفت که از آخرین پیشنهاد ایران برای پایاندادن به جنگ بین دو کشور ناراضی است و در مورد توانایی تهران برای پذیرش هرگونه توافقی ابراز تردید کرد.
وزارت خزانهداری آمریکا در اقدامی برای به بنبست کشاندن تلاشهای دیپلماتیک جهت پایان دادن به جنگ در منطقه، از اعمال تحریمهای جدید علیه ایران خبر داد.
وزیر جنگ رژیم اشغالگر در ادعایی جدید گفت باید تضمین شود که ایران در سالهای آینده ما را تهدید نخواهد کرد و تلآویو برای این تضمین با واشنگتن هماهنگ خواهد بود.
سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا اعلام کرد: ما توافقی با ایران مانند توافقی که توسط رئیسجمهور اوباما امضا شد، نمیخواهیم.
به نظر میرسد قرار است قمر زمین در اوایل ماه اوت هدف برخورد یک مرحله مصرف شده از موشک فالکون ۹ اسپیسایکس که سال گذشته پرتاب شد، قرار گیرد.
به گفته دو فرد آگاه، جاش گرونباوم، مشاور سابق جارد کوشنر و استیو ویتکاف، دیگر با این دو نفر در مورد روسیه-اوکراین یا ایران همکاری نخواهد کرد.
رئیسجمهور آمریکا با اشاره به تماس تلفنی با همتای روسی خودش، گفت که «گفتوگوی خوبی» درباره ایران داشته است و در عین حال تاکید کرد که اوکراین بهطور نظامی «شکست» خورده است.
دونالد ترامپ، رئیس جمهور امریکا در جمع خبرنگاران ادعا کرد: در حال حاضر، و هرگز توافقی حاصل نخواهد شد، مگر اینکه آنها (ایران) قبول کنند که هیچ گونه سلاح هستهای وجود نداشته باشد.
یک مقام مسئول به رسانه رژیم صهیونیستی گفت: نتانیاهو در تماس تلفنی با ترامپ درباره تحولات ایران گفتوگو کرد و ترامپ بر تداوم محاصره دریایی ایران به عنوان ابزاری برای وادار کردن تهران به پذیرش شروطش تأکید کرد.