«خرمالو» بخورید تا سرما نخورید
خرمالو یکی از بهترین میوههایی است که در روزهای سرد سال خوردن آن توصیه میشود. خرمالو علاوه بر اینکه کمخونی را از بین میبرد و چربی خون را کاهش میدهد، در فصل پاییز از سرماخوردگی و آنفلوآنزا هم پیشگیری میکند. خرمالو غنی از ویتامین A، ویتامین C، ویتامین E، و ویتامین B6 و همچنین فیبر غذایی، منگنز، مس، منیزیم، پتاسیم و فسفر است. خرمالو پیشساز ویتامین A و همچنین حاوی لیکوپن است. این 2 ویتامین شما را در برابر بیماریهای قلبیوعروقی و برخی از سرطانها ایمن میکند. خرمالو برای سلامتی چشمها مفید است. بتاکاروتن موجود در خرمالو، جریان خون سلولهای پوست را بیشتر میکند. ۱۰۰ گرم خرمالو حاوی ۶۰ تا ۷۰ کیلوکالری، 75.5 گرم آب، ۵.۹ گرم فیبر، ۲۳ گرم قند، ۷.۶ میلیگرم ویتامین C۲۱۰ میلیگرم پتاسیم، ۱۱ میلیگرم منیزیم و ۱۵ میلیگرم آهن است.
محققان در جدیدترین تحقیقات خود دریافتند: ترکیب موجود در توتفرنگی میتواند التهاب مغز را کاهش دهد و پیشرفت آلزایمر را متوقف کند. محققان اظهارکردند: بزرگسالانی که توتفرنگی میخورند پروتئین تاو کمتری در مغز خود دارند. یکی از نشانههای ثبت شده آلزایمر، پلاکهای چسبنده پروتئین آمیلوئید بتاست که در اطراف سلولهای عصبی تشکیل میشوند. اغلب دانشمندان بر این باورند که آمیلوئیدها مسئول فروپاشی پردازش اطلاعات و مرگ سلولها هستند. با این حال، بیش از یکدهه است که محققان به پروتئین دیگری بهنام تاو که در داخل سلولهای مغز یافت میشود بهعنوان عامل اصلی محتمل اشاره میکنند. ترکیب طبیعی موجود در توتفرنگی این قابلیت را دارد که برای بسیاری از بیماریهای مرتبط با افزایش سن نقش پیشگیرانه داشته باشد، چراکه سرشار از آنتیاکسیدان است. توتفرنگی همچنین یک ضدالتهاب است. این مطالعه به بررسی مغز ۵۷۵ بیمار پرداخت.
ارسال نظر