| کد مطلب: ۱۱۱۷۹۴۳
لینک کوتاه کپی شد

مدیرعامل سازمان مردم نهاد«یکی هستیم» در نشست خبری مطرح کرد؛

طرح «سرپناه امن» از جازموریان کلید خورد

مدیرعامل سازمان مردم نهاد«یکی هستیم» از تلاش‌های این سازمان برای توسعه پایدار جوامع محلی در جنوب شرق کشور خبر داد و گفت : پروژه «سرپناه امن» در منطقه جازموریان با هدف فراهم آوردن خانه و سرپناه امن طراحی شده است .

طرح «سرپناه امن» از جازموریان کلید خورد

آرمان ملی آنلاین - غزال باقری طی نشستی با خبرنگاران ضمن بیان این مطلب تصریح کرد : سازمان مردم نهاد«یکی هستیم» که به شماره ثبت ۱۸ در وزارت کشور به ثبت رسیده است، از ۸ سال گذشته فعالیت خود را آغاز کرده و با رویکرد جامعه محور و با استفاده از روش پی‌آر‌‌ای، به توسعه زیرساخت‌های انسانی و اجتماعی پرداخته است.

وی تأکید کرد : « یکی هستیم » که به طور رسمی «کانون توسعه‌گران جوان یکی هستیم» نام دارد، در مناطقی چون جازموریان و سیستان و بلوچستان فعالیت‌های گسترده‌ای داشته وهم‌اکنون بر روی پروژه «سرپناه امن» متمرکز است که با هدف فراهم آوردن خانه و سرپناه امن برای نیازمندان طراحی شده است.

رسانه ها ، صدای سازمان های مردم نهاد هستند

مدیرعامل سازمان مردم نهاد«یکی هستیم» ادامه داد : این سازمان، که توسط رضا عابدینی بنیان‌گذاری شده و در طول سال‌های فعالیت خود به موضوعاتی چون بحران‌های انسانی ناشی از کرونا، سیل و زلزله ورود پیدا کرده و با ارائه کمک‌های انسانی و بهداشتی، در کنار مردم بوده است. باقری ابراز امیدواری کرد که با افزایش حضور در رسانه‌ها، صدای این سازمان بلندتر شود و به گوش مردم برسد.

باقری از کلیدواژه‌هایی چون «جازموریان»، «سازه‌های سنتی توپی» ، «توسعه پایدار» و«جامعه محلی» به عنوان مفاهیم مهم در فعالیت‌های «یکی هستیم» یاد کرد و از رسانه‌ها خواست تا در پوشش خبری خود از این مفاهیم استفاده کنند تا به اهداف بلندمدت این سازمان در خدمت‌رسانی به جوامع محلی کمک شود.

وی همچنین به بررسی سابقه و فعالیت‌های این سازمان پرداخت و توضیح داد :  فعالیت‌های سازمان از سال ۱۳۹۳ به عنوان یک کمپین اجتماعی آغاز شده و توسط رضا عابدینی، که در آن زمان به جهانگردی مشغول بودند، هدایت شده است. این کمپین با هدف ارتقاء مسئولیت اجتماعی و انتقال پیام صلح از ایران برای کودکان، توجه بین‌المللی را به خود جلب کرده و حتی مورد توجه سازمان ملل قرار گرفته است.

حمایت سازمان مردم نهاد«یکی هستیم» از جوامع آسیب‌دیده در بحران ها

باقری همچنین به فعالیت‌های گسترده «یکی هستیم» در زمان بحران‌هایی مانند زلزله کرمانشاه، سیل‌ها و همه‌گیری کووید ۱۹ اشاره کرد. این سازمان با ارائه کمک‌های انسانی و بهداشتی، از جمله توزیع بسته‌های ارزاق و بهداشتی، به حمایت از جوامع آسیب‌دیده پرداخته است. در طول همه‌گیری کووید ۱۹، نیز سازمان مردم نهاد «یکی هستیم» با توزیع بیش از ۱۵ هزار بسته ارزاق و بهداشتی به حمایت از خانواده‌هایی که دچار بحران اقتصادی شده بودند، اقدام کرده است.

در ادامه، باقری به کمپین‌های آموزشی سالانه این سازمان اشاره کرد که شامل توزیع لوازم تحریر و ابزار آموزشی به دانش‌آموزان، به ویژه مهاجرین افغانستانی، می‌شود؛ این فعالیت‌ها نشان‌دهنده تعهد «یکی هستیم»به ارتقاء سطح زندگی و آموزش در جوامع محلی است.

تاثیرات پایدار راه‌حل‌های بلندمدت و زیرساختی

رضا عابدینی رییس هیات مدیره سازمان مردم نهاد «یکی هستیم» نیز در خصوص تفاوت‌های اساسی بین خیریه‌ها و سازمان‌های مردم نهاد توضیح داد : در حالی که خیریه‌ها بر رفع نیازهای آنی و کوتاه‌مدت تمرکز دارند، سازمان‌های مردم نهاد به دنبال راه‌حل‌های بلندمدت و زیرساختی هستند که می‌توانند تأثیرات پایدارتری بر جامعه داشته باشند.

به گفته وی، سازمان‌های مردم نهاد نقش مهمی در ایجاد پل بین دولت و مردم ایفا می‌کنند و به توسعه سیاست‌های کلی کمک می‌کنند که منافع جامعه را در بر دارند. وی ادامه داد : جذب کمک‌های مالی برای پروژه‌های زیرساختی به دلیل عدم برانگیختگی احساساتی، به مراتب دشوارتر از جذب کمک برای نیازهای فوری است.

عابدینی همچنین بر اهمیت هر دو نوع نهاد تأکید کرد و خاطرنشان ساخت : برای تحقق تغییرات ماندگار در جامعه، نیاز به توجه و حمایت بیشتری از سازمان‌های مردم نهاد وجود دارد.

اهمیت مدیریت صحیح کمک‌های مردمی و سازمانی

رییس هیات مدیره سازمان مردم نهاد«یکی هستیم» در ادامه بر اهمیت مدیریت صحیح کمک‌های زیرساختی و استفاده بهینه از منابع تأکید  کرد و گفت : اگر یک ششم هزینه‌های تبلیغاتی شرکت‌ها در مناطق محروم هزینه شود می تواند تاثیر به سزایی در ساخت و ساز و بهبود شرایط مردم نیازمند داشته باشد .

وی تصریح کرد : همراهی و دست به خیری مردم ایران یک سرمایه بزرگ است، اما نبود مدیریت در کمک‌های ارائه شده می‌تواند منجر به اتلاف منابع شود. عابدینی بیان داشت : سازمان‌های مردم نهاد با تخصص و تعهد خود می‌توانند این منابع را به شکلی مؤثرتر به کار ببرند.

او همچنین به مشکلات ناشی از عدم هماهنگی و انسجام در کمک‌رسانی‌ها اشاره کرد و گفت :  این مسائل می‌توانند ناراحت‌کننده باشند، به ویژه زمانی که منابع به جای استفاده در پروژه‌های زیرساختی، صرف نیازهای آنی می‌شوند. عابدینی تأکید کرد : در ایران مشکل کمبود مالی برای کمک ‌رسانی وجود ندارد، بلکه مشکل اصلی در مدیریت و هدایت این کمک‌ها به سمت پروژه‌هایی است که می‌توانند تأثیرات بلندمدتی داشته باشند.

 

 

 

ارسال نظر

هشتگ‌های داغ

آخرین اخبار

پربازدیدترین اخبار