بستن
کد خبر: ۱۵۰۴۰۳۵

محدودیت روادید آمریکا برای ۱۸ مقام ایرانی و خانواده‌هایشان

محدودیت روادید آمریکا برای ۱۸ مقام ایرانی و خانواده‌هایشان
وزارت امور خارجه آمریکا در راستای سیاست فشار حداکثری دولت دونالد ترامپ علیه جمهوری اسلامی ایران اعلام کرد که علیه ۱۸ مقام ایرانی و مدیران صنعت مخابرات و اعضای خانواده‌های آنها، محدودیت‌های رویداد برای ورود به خاک ایالات متحده آمریکا اعمال کرده است.

به گزارش آرمان ملی آنلاین ؛ رئیس جمهوری آمریکا ۴ فوریه ۲۰۲۵ برابر با ۱۶ بهمن ماه ۱۴۰۳ با امضای یادداشتی برای تداوم سیاست فشار حداکثری علیه جمهوری اسلامی ایران ادعا کرد که آماده گفت وگو با ایران است اما برغم پنج دور برگزاری مذاکره غیرمستقیم میان ایران و آمریکا و ادعای رویکرد دیپلماسی در قبال تهران، در ۲۳ خرداد به اسرائیل چراغ سبزی داد که به تاسیسات هسته ای ایران حمله کرد و خود نیز به این حملات پیوست.

اکنون پس از جنگ ۱۲ روزه، مذاکرات غیر مستقیم تهران - واشنگتن از سر گرفته شده است.

دور دوم مذاکرات هسته‌ای میان ایران و ایالات متحده در شهر ژنو سوئیس روز سه‌شنبه ۲۸ بهمن ۱۴۰۴ (۱۷ فوریه ۲۰۲۶) برگزار شد و پس از حدود سه ساعت و ۳۰ دقیقه رایزنی‌های فشرده دیپلماتیک، پایان یافت.

این دور از مذاکرات مانند ادوار قبل به‌صورت غیرمستقیم و با میانجی‌گری سلطنت عمان برگزار شد و سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران ریاست هیات مذاکره‌کننده ایران را برعهده داشت و استیو ویتکاف نماینده ویژه و جرد کوشنر داماد رئیس جمهور آمریکا ریاست هیات آمریکایی را برعهده داشتند.

دور نخست مذاکرات غیرمستقیم تهران - واشنگتن جمعه ۱۷ بهمن ۱۴۰۴ (۶ فوریه ۲۰۲۶) در مسقط برگزار شد و در جریان گفت‌ وگوها، هیات‌های مذاکره کننده ایران و آمریکا مجموعه‌ای از نظرات، ملاحظه‌ها و رویکردها را از طریق بدر البوسعیدی وزیر خارجه عمان به یکدیگر منتقل کرده بودند.

 

انتشار :
منبع: ایرنا
آخرین اخبار
پربازدیدترین اخبار