سبزیجاتی که باید هر هفته بخورید
گرچه همه سبزیجات سرشار از ریزمغذیهای ضروری و مورد نیاز بدن هستند، اما کارشناسان تغذیه مصرف تعدادی از مغذیترین آنها را در طول هفته توصیه میکنند.
يک فنجان کدوحلوايي نزديک به 50 درصد از نياز روزانه به ويتامين C و بيش از 10درصد پتاسيم، فيبر و منيزيم را تامين ميکند.
هويج سرشار از ويتامين C، بتاکاروتن، فيبر، پتاسيم و ترکيباتي است که خطر ابتلا به برخي سرطانها از جمله سرطان روده را کاهش ميدهد.
قارچ کالري، چربي و سديم کمي دارد و حاوي ويتامينهاي گروه B، فيبر، پتاسيم و ترکيبات آنتياکسيداني است. ويتامين D موجود در قارچ به جذب کلسيم و تقويت استخوانها کمک ميکند.
پياز سرشار از ريزمغذيهاي ضروري، ويتامين C، پتاسيم و ترکيبات ضدسرطان است. پياز به کاهش فشارخون و بهبود سلامت کلي قلب کمک ميکند.
سيبزميني سرشار از ويتامين C، پتاسيم و فيبر است. پتاسيم موجود در سيبزميني با عوارض مصرف بيشازحد سديم در رژيم غذايي، مقابله و به کاهش طبيعي فشارخون کمک ميکند.
فلفلدلمهاي، بهويژه فلفلهاي قرمز، زرد و نارنجي، منبع ويتامين C است. همچنين منبعي از کاروتنوئيدهاست که باعث کاهش خطر ابتلا به بيماريهاي مزمن ميشود.
ارسال نظر