| کد مطلب: ۱۰۴۵۸۸۴
لینک کوتاه کپی شد

تقویت ایمنی در هوای آلوده با مصرف میوه‌ها

روزهايي که آلودگي هوا تشديد مي‌شود، علاوه بر اينکه بايد از ترددهاي غيرضروري خودداري کرد، بايد براي تقويت سيستم ايمني بدن، از موادغذايي حاوي آنتي‌اکسيدان‌ استفاده کرد. متخصصان تغذيه، بر ضرورت مصرف ميوه‌ها و سبزي‌ها داراي آنتي‌اکسيدان شامل مرکبات و ميوه‌هاي با رنگ‌هاي زرد، نارنجي و قرمز، موز، خرمالو، انار، کيوي و انواع فلفل‌هاي سبز و نارنجي، تاکيد دارند. افزايش مصرف آب و مايعاتي همچون شير کم‌چرب و ماهي به‌دليل وجود ويتامين E و اُمگا3 به کاهش آثار و عوارض آلودگي هوا کمک مي‌کند. همچنين مصرف سبزي‌هايي مانند کاهو، هويج، گشنيز، جعفري، تره، کرفس، خُرفه، ريحان، کلم، گُل‌کلم، سبزي خوردن، پيازچه، سير و ليموترش در روزهاي آلوده ضروري است. در روزهاي آلودگي هوا وعده‌هاي غذايي سبک جايگزين وعده‌هاي غذايي سنگين شده و عموم افراد به‌ويژه سالمندان، غذاهاي بخارپز و آب‌پز را مصرف کنند.

مدير خدمات بيمارستاني دانشگاه علوم پزشکي شهيد بهشتي گفت: آموزش مداوم به مبتلايان ديابت مهم‌ترين نکته در کنترل و مهار اين بيماري خاموش است. خديجه مالمير، افزود: در حال حاضر از هر 10 بزرگسال در سراسر جهان، يک نفر با ديابت زندگي مي‌کند. وي تاکيد کرد: متخصصان بايد تلاش کنند بيماري زود تشخيص داده شود و بهترين مراقبت ممکن ارائه شود. به‌گفته مالمير، آموزش مداوم به مبتلايان ديابت مهم‌ترين نکته در کنترل و مهار اين بيماري خاموش است تا بيماران ضمن درک وضعيت خود با خودمراقبتي روزانه در راستاي حفظ سلامتي و جلوگيري از بروز عوارض ناشي از ديابت گام‌هاي موثري بردارند. وي بيان داشت: بيماران ديابتي ثبت‌نام شده در سامانه RDA ÏÑ 8 ÈíãÇÑÓÊÇä ÞØÈ ÏíÇÈÊ æ 19 ãÑ˜Ò ËÈÊ ÝÚÇá ÏíÇÈÊ ÈÑÇí ÇíÔ ÈíãÇÑÇä ÏíÇÈÊí ÊÍÊ æÔÔ ÏÇäÔÇå Úáæã ÒÔ˜í ÔåíÏ ÈåÔÊí ÎÏãÇÊ ÏÑíÇÝÊ ãí˜ääÏ.

ارسال نظر

هشتگ‌های داغ

آخرین اخبار

پربازدیدترین اخبار