| کد مطلب: ۱۰۴۲۵۱۷
لینک کوتاه کپی شد

کودکان را به خوردن «کشمش» عادت بدهید

تحقیقات نشان داده‌اند که ترکیبات موجود در کشمش می‌توانند به کاهش خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی کمک کنند و نقش مثبتی هم در کاهش فشارخون داشته باشند. کشمش از انگور خشک‌شده به‌دست می‌آید و رنگ‌های گوناگونی دارد. با این‌که کشمش نوعی میوه خشک محسوب می‌شود، اما میزان قند و کالری در آن زیاد است. به همین دلیل هم در مصرف کشمش باید حد اعتدال و میانه‌روی را رعایت کرد. همچنین، توصیه می‌شود که کودکان همیشه کشمش را در کنار سایر موادغذایی مصرف کنند، زیرا کشمش‌ چسبنده است، به‌راحتی به دندان‌های کودکان می‌چسبد و می‌تواند باعث پوسیدگی دندان آنها شود. هر 1 قاشق غذاخوری از کشمش، تقریبا 38 کیلوکالری انرژی دارد و هیچ مقداری از پروتئین یا چربی را وارد بدن نمی‌کند. اما همین مقدار دارای حدودا 9 گرم کربوهیدرات، 133 میلی‌گرم پتاسیم و 8 میلی‌گرم کلسیم است، فواید عمده کشمش عبارتنداز:

با اینکه کشمش قند دارد، اما منبع خوبی برای دریافت فیبر، پتاسیم و آنتی‌اکسیدان‌ محسوب می‌شود. تحقیقات نشان داده‌اند که همین ترکیبات موجود در کشمش می‌توانند به کاهش خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی کمک کنند و نقش مثبتی هم در کاهش فشارخون داشته باشند.

فیبر یکی از مهم‌ترین ترکیبات غذایی برای داشتن گوارش سالم است، اما امروزه بیشتر افراد به اندازه کافی در طول روز فیبر دریافت نمی‌کنند. با این‌حال، مصرف منظم کشمش می‌تواند فیبر دریافتی روزانه را افزایش دهد و درنتیجه به تقویت دستگاه گوارش کمک کند.

با اینکه کشمش چسبنده است، اما خواص ویژه‌ای هم دارد که به حفظ تعادل pH در ساختار دهان و دندان کمک می‌کنند. بعضی از ترکیبات آنتی‌اکسیدانی کشمش هم با برخی از باکتری‌های خاص مبارزه می‌کنند که درواقع باعث شکل‌گیری پوسیدگی‌های دندانی می‌شوند.

ارسال نظر

هشتگ‌های داغ

آخرین اخبار

پربازدیدترین اخبار