| کد مطلب: ۱۰۳۹۵۶۸
لینک کوتاه کپی شد

عوارض زیاده‌روی در مصرف «پنیر»

ظرفیت گوارشی حدود ۶۵ درصد از مردم برای هضم لاکتوز پس از پایان دوران نوزادی ضعیف می‌شود، حتی اگر به لاکتوز حساسیت نداشته باشید، بازهم دلایل دیگری هستند که می‌توانند هضم پنیر را دچار مشکل کنند. نشانه‌هایی که می‌گویند در مصرف «پنیر»‌ نباید زیاده‌روی کرد.

مصرف انواع لبنيات مانند پنير مي‌تواند يکي از دلايل ابتلا به يبوست باشد. کودکان مبتلا به يبوست مزمن پس از جايگزين‌کردن شيرسويا با شيرگاو ديگر با علائم يبوست مواجه نمي‌شوند.

اگر پس از مصرف يک وعده غذايي سرشار از پنير دچار مشکلات گوارشي مانند نفخ شديد يا اسهال شديد، احتمالا با مشکل عدم تحمل لاکتوز نسبت به اين ماده مواجه هستيد.

اگر به‌خاطر مصرف پنير با خارش، گزگز يا تورم در اطراف زبان، گلو يا لب‌ها مواجه شديد، احتمالا نسبت به شيرگاو آلرژي داريد. علائم شديدتر اين آلرژي هم عبارتنداز: خس‌خس سينه، کهير و اختلال در تنفس. پزشکان معمولا از تجويز آنتي‌هيستامين براي تسکين علائم اين واکنش‌هاي آلرژيک کمک مي‌گيرند.

 

مصرف خوراکي‌هايي مثل پيتزا و ديگر غذا‌هاي پنيردار مي‌توانند باعث ايجاد جوش‌هاي پوستي شوند. به‌گفته متخصصان تغذيه، هورمون‌هاي موجود در شير باعث مشکلاتي مثل چرب‌ترشدن پوست، انسداد روزنه‌هاي پوستي و آکنه شوند. بعضي از افراد مبتلا به اگزما هم با مصرف پنير دچار تشديد علائم اين بيماري پوستي مي‌شوند و درنتيجه بايد از مصرف پنير خودداري کنند.

 

اگر با مشکل ريفلاکس اسيد يا عدم تحمل لاکتوز مواجه هستيد، عجيب نيست که پس از خوردن پنير هم دچار درجاتي از سوءهاضمه شويد. يکي از دلايل اين مشکل به بالابودن ميزان چربي پنير برمي‌گردد، درحالي که انواع لبنيات عضله اسفنکتر مري را شُل مي‌کنند و باعث عبور اسيد از معده به سمت بالا مي‌شوند. اگر با چنين مشکلي مواجه مي‌شويد، بهتر است حجم پنير مصرفي‌تان را کاهش بدهيد.

ارسال نظر

هشتگ‌های داغ

آخرین اخبار

پربازدیدترین اخبار