| کد مطلب: ۱۰۳۷۱۱۰
لینک کوتاه کپی شد

میوه‌‌هایی با کربوهیدرات پایین

میوه‌ها حاوی مقدار زیادی آنتی‌اکسیدان و موادمغذی سالم هستند، اما اگر مراقب مصرف کربوهیدرات در رژیم‌ غذایی خود هستید در مصرف میوه‌های انتخابی خود دقت کنید. مصرف میوه‌ها با پیشگیری از ابتلا به بیماری‌های مزمن مانند دیابت، سرطان و بیماری‌های قلبی مرتبط است.

آووکادو کربوهيدرات اندک و چربي بالايي دارد. آووکادو در درجه اول داراي چربي‌هاي اشباع نشده است که براي سلامت قلب و عروق مفيد و مانند ساير ميوه‌ها فاقد کلسترول است.

طالبي محتواي آبي بالايي دارد و منبع عالي فيبر و حاوي ويتامين‌هاي ويتامين A و C است. همچنين منبع عالي پتاسيم است که به بازيابي بعد از ورزش کمک مي‌کند.

انگور نه تنها کربوهيدرات اندکي دارد بلکه حاوي آنتي‌اکسيدان است. انگور با محافظت از سلول‌هاي سالم از ابتلا به بيماري‌هاي مزمن جلوگيري مي‌کند.

يک زردآلو متوسط فقط 4 واحد
کربوهيدرات دارد و حاوي ويتامين A، ويتامين C و آنتي‌اکسيدان است.

خوردن يک عدد سيب به‌عنوان بخشي از ميان‌وعده يا مکمل يک وعده‌ غذايي راه‌ آساني براي سيرماندن طولاني‌مدت است. اگر رژيم‌ غذايي کم‌کربوهيدرات داريد، سيب عالي است.

مجموعه گسترده‌اي از انواع توت‌ها در رژيم‌ غذايي کم‌کربوهيدرات مناسب است که شامل تمشک‌ها، بلوبري و توت‌فرنگي مي‌شود. توت‌ها مقدار زيادي از موادمغذي را از فيبر، پتاسيم و ويتامين C دارند.

هندوانه شيرين و رسيده کربوهيدرات اندکي دارد. يک فنجان هندوانه حدود 11 گرم کربوهيدرات دارد. هندوانه سرشار از آب و کم‌کالري است. همچنين اين ميوه آنتي‌اکسيدان و پتاسيم دارد.

هلو منبع عالي فيبر محلول و نامحلول است که به کنترل سطح قندخون کمک مي‌کند. همچنين مصرف اين ميوه به کاهش وزن کمک کند. يک هلوي تازه به‌طور متوسط 14 گرم کربوهيدرات دارد.

ارسال نظر

هشتگ‌های داغ

آخرین اخبار

پربازدیدترین اخبار