| کد مطلب: ۱۰۳۵۴۳۲
لینک کوتاه کپی شد

«امگا3» به تسکین میگرن کمک می‌کند

يک مطالعه نشان داد خوردن مقدار زيادي ماهي روغني و مغزيجات آجيلي که مملو از اسيد چرب اُمگا3 هستند؛ مي‌تواند درد ميگرن را تسکين دهد. در اين مطالعه شرکت‌کنندگاني که اُمگا3 بيشتري مي‌خوردند سردردهاي کمتري داشتند. محققان معتقدند درد مي‌تواند از طريق تغييرات غذايي هدفمند درمان شود. محققان مي‌گويند که يک رژيم غذايي سالم بايد حداقل شامل 2 وعده ماهي در هفته، از جمله يک وعده ماهي روغني باشد. اين تحقيق شامل 182 نفر بود که دچار سردردهاي ميگرني مي‌شدند. رژيم غذايي حاوي مقادير بالا اُمگا3 با کاهش 1.3 ساعت سردرد در روز همراه بود.

نتيجه يک مطالعه نشان داد کودکاني که از موادغذايي ارگانيک تغذيه مي‌کنند، از رشد ذهني بهتري برخوردارند. متخصصان سطح «هوش‌سيال» کودکان را که توانايي حل منطقي مسائل با استفاده از «حافظه کوتاه‌مدت» دارد، بررسي کرده‌اند. کارشناسان مي‌گويند: رژيم غذايي سالم‌تر مي‌تواند تاثيري مستقيم بر رشد مغزي کودکان داشته باشد. «جوردي‌خولوِز»، مي‌گويد: رژيم‌غذايي ارگانيک مغذي‌تر از فست‌فود و حاوي موادي از جمله اسيدهاي چرب، ويتامين و آنتي‌اکسيدان است که براي کارکرد مناسب مغز ضروري است. ترکيب اين مواد احتمالا عملکردذهني را در دوران کودکي تقويت مي‌کند.

به‌گفته محققان، پيشگيري از بيماري قلبي از مغز در مقابل زوال‌عقل پيشگيري مي‌کند. نتيجه مطالعه نشان داد افراد با ريسک بالاتر بيماري قلبي با زوال‌شناختي بيشتر از جمله افزايش نشانگرهاي بيماري آلزايمر روبه‌رو هستند. به‌گفته محققان، اين يافته بيانگر آن است که کنترل و بررسي بيماري قلبي براي سلامت شناختي در سنين بالا مهم است. «ويلي‌.زو»، مي‌گويد: «به‌خاطر عدم وجود درمان‌هاي موثر براي زوال‌عقل، ما نياز به کنترل و بررسي ريسک بيماري قلبي‌وعروقي به‌عنوان شيوه‌اي براي حفظ سلامت شناختي بيماران با افزايش سن داريم.»

ارسال نظر

هشتگ‌های داغ

آخرین اخبار

پربازدیدترین اخبار