«چغندر» به بهبود «دیابت» کمک میکند
عضو هیات علمی دانشکده علوم تغذیه با اشاره به وجود مقدار بسیار زیاد آنتیاکسیدان در چغندر، گفت: چغندر به بهبود بسیاری از عوارض ناشی از دیابت کمک میکند. سمیرا ربیعی افزود: میزان قند موجود در چغندر در مقایسه با سایر سبزیجات بالاتر است؛ اما بهدلیل اینکه اندیس و بار گلیسمی آن بالا نیست، پس از خوردن، قند آن به آرامی وارد جریان خون فرد شده و باعث افزایش ناگهانی قندخون نمیشود. ربیعی خاطرنشان کرد: چغندر دارای محتوای بالای آنتیاکسیدان است که به بهبود بسیاری از عوارض ناشی از دیابت نظیر آسیبهای بینایی، عصبی و قلبیعروقی کمک میکند.
ارسال نظر