| کد مطلب: ۱۰۳۰۲۹۶
لینک کوتاه کپی شد

محافظت از چشم با «گوجی بری»

«گوجی‌بری» یک نوع میوه است که در مناطق جنوب چین تا مناطق سردوخشک مغولستان می‌روید. یک مطالعات نشان داد مصرف گوجی‌بری خشک از انحطاط ماکولا پیشگیری می‌کند و رنگدانه‌های محافظ چشم را افزایش می‌دهد. ماکولا یک ناحیه کوچک در شبکیه است که مسئول بینایی مرکزی محسوب می‌شود و باعث می‌شود چشم قادر به دیدن جزئیات باشد. در این مطالعه داوطلبانی که به مدت ۹۰ روز، 5 روز در هفته یک مشت گوجی‌بری خشک مصرف کردند، رنگدانه‌های محافظ چشم افزایش یافت. حاوی آنتی‌اکسیدان هستند که نورآبی مضر را فیلتر می‌کنند.

ارسال نظر

هشتگ‌های داغ

آخرین اخبار

پربازدیدترین اخبار