خوراکیهایی برای ازبینبردن ریفلاکس معده
غذاهای حاوی کربوهیدرات بهنام بهسرعت تخمیر شده و برای تغذیه باکتریها در روده مناسب هستند و ممکن است مسئول التهاب روده، گاز، نفخ و دیگر مشکلات ناراحتکننده معده باشند. در واقع فودمپ شامل انواع کربوهیدراتهایی است که هضم سختی دارند و سبب مشکلات گوارشی میشوند. از اینرو کاهش مصرف غذاهایی که حاوی فودمپ هستند به بهبود هضم، از بین بردن مشکلات دستگاه گوارش و کاهش وزن کمک خواهد کرد. با این حال مصرف برخی مواد غذایی برای از بین بردن ریفلاکس معده، خالی از لطف نیست:
زنجبیل
زنجبیل اگر در حد متعادل مصرف شود، یکی از مواد غذایی بسیار مفید برای مبارزه با سوزش سردل است. در طول تاریخ از زنجبیل به منظور ازبینبردن التهاب و مشکلات گوارشی استفاده می شده است.
موز
موز بهدلیل PH مناسبی که دارد یک میانوعده فوقالعاده برای مبتلایان به سوزش سردل است. خاصیت قلیایی موز منجر به خنثیکردن اسیدمعده و کمک به تخفیف علائم ریفلاکس میشود. البته در معدودی از افراد همانطور که مصرف انواع توتها، پرتقال و گریپفروت منجر به تولید اسید در معده میشود، مصرف موز نیز میتواند همین علامت را ایجاد کند.
ماست
به خاطر داشته باشید که در اینجا منظور ما ماستهای شیرین شده و دارای خامه نیست. انواع ماست کمچرب یا بدون چربی منجر به کاهش فشار در اسنفکتر تحتانی مری و بالا رفتن سرعت هضم غذا میشود.
خربزه
خربزه هم برای کاهش علائم سوزش سر دل مفید است؛ اما همانند آنچه که درباره موز گفته شد، ممکن است که در معدودی از افراد، برعکس عمل نموده و علائم را تشدید کنند. به همین خاطر در صورت بروز مشکل باید از مصرف آنها پرهیز شود.
سبزیجات تیره رنگ
این قبیل سبزیجات از قبیل مارچوبه، کلم بروکسل، کلم پیچ و اسفناج خاصیت قلیایی دارند و در هضم موثر غذا و کاهش اسید معده موثرند.
بلغور جو
جو دو سر یکی از بهترین انتخابها برای وعده صبحانه و میان وعده در طی روز است. این ماده غذایی، هم سیرکننده است و هم از بالارفتن اسیدمعده در داخل مری، جلوگیری میکند. جودوسر را حتی میتوان با کشمش مصرف کرد زیرا این توانایی را دارد که اسید کشمش را جذب خود کند.
ارسال نظر