| کد مطلب: ۱۰۱۷۰۲۶
لینک کوتاه کپی شد

مواد غذایی برای کنترل فشارخون

فشارخون بالا یکی از رایج‌ترین بیماری‌های ناشی از سبک زندگی است و اغلب به‌عنوان یک بیماری «قاتل‌خاموش» شناخته می‌شود. این بیماری حتی اگر فشارخون به میزان خطرناکی بالا باشد، هیچ علامتی را نشان نمی‌دهد و باعث می‌شود فرد مستعد ایست قلبی یا سکته شود. فشارخون بالا به شرایطی گفته می‌شود که فشار طولانی‌مدت خون به‌طور غیرمعمولی بر دیواره شریان‌های خونی بالا باشد که به مرور زمان منجر به ابتلا به بیماری‌های دیگر هم می‌شود. سردردهای مداوم، خونریزی از بینی و تنگی‌نفس برخی از علائم فشارخون هستند. به گفته محققان، گنجاندن چند ماده غذایی در رژیم غذایی روزانه می‌تواند به کنترل فشارخون بالا کمک کند. چند ماده غذایی فوق‌العاده برای کنترل فشارخون بالا عبارتنداز:
انار
انار حاوی آنتی‌اکسیدان‌هایی است که دارای بسیاری از داروهای مفید برای فشارخون هستند. می‌توان به‌راحتی یک کاسه میوه تازه را به‌عنوان میان وعده صبحگاهی در نظر گرفت.
چغندر
چغندر حاوی نیترات‌های طبیعی است که توسط سیستم گوارش به اکسید نیتریک تبدیل می‌شود. یک لیوان آب چغندر خام یا یک غذای گیاهی پخته شده از چغندر می‌تواند در مدت ۲-۳ ساعت بعداز مصرف، فشارخون را به میزان قابل‌توجهی کاهش دهد.
سیر
سیر دارای خواص دارویی است زیرا در اثر خردشدن، یک ترکیب طبیعی به‌نام آلیسین تولید می‌کند. سیر می‌تواند فشارخون را فورا پایین آورده و گزینه‌ای عالی برای افزودن به رژیم غذایی روزانه بیماران مبتلا به فشارخون است.
شنبلیله
هم برگ و هم دانه‌های شنبلیله سرشار از فیبر و کلسیم هستند و با کاهش سطح کلسترول‌بد بدن، منجر به پایین نگه‌داشتن فشارخون می‌شوند.

ارسال نظر

هشتگ‌های داغ

آخرین اخبار

پربازدیدترین اخبار