| کد مطلب: ۱۰۱۴۷۹۰
لینک کوتاه کپی شد

نکاتی درباره «چربی حیوانی»

شهاب اولیایی متخصص تغذیه

تاثیر چربی‌های حیوانی روی بدن به مقدار خوردن‌تان و اینکه باقی برنامه غذایی‌ شما چگونه است، بستگی دارد. چربی اشباع به‌طور طبیعی در بسیاری از غذاها به‌خصوص منابع حیوانی، وجود دارند. این نوع چربی تاثیر منفی برای سلامت عمومی بدن به خصوص سلامت قلب دارد. یکی از مصالح کلسترول نوع خاص اسیدچرب است که در روغن‌های اشباع حیوانی مانند دنبه یافت می‌شود. این موضوع می‌تواند رسوب و گرفتگی در رگ‌های قلب را افزایش دهد، همچنین با سخت‌شدن عروق، زمینه سکته‌های قلبی و مغزی را ایجاد می‌کند. چربی‌های حیوانی را می‌توان به‌صورت موردی و در حد کم استفاده کرد اما جایگزین‌کردن آن با روغن مصرفی روزانه می‌تواند مشکلات جدی به‌خصوص در زمینه قلبی‌وعروقی به‌همراه داشته باشد. تاثیر چربی‌های حیوانی روی بدن به مقدار خوردنتان و اینکه باقی برنامه غذایی‌تان چگونه است، بستگی دارد. در خصوص روغن‌های گیاهی معتقدیم هر نوع روغنی که در دمای اتاق به‌صورت جامد باشد برای سلامت بدن مضر است. این تاثیر منفی به‌خصوص در روغن‌های هیدروژنه که اسید‌های چرب ترانس دارند، برای سلامت بدن بیشتر است. توصیه ما این است که از انواع و اقسام روغن‌ها به‌صورت چرخشی استفاده کنید، برای مثال سعی کنید روغن زیتون، آفتابگردان، کنجد و ذرت را به‌صورت چرخشی استفاده کنید تا اسید‌های چرب ضروری بدن از این طریق تامین شوند. برای سرخ‌کرن غذا به هیچ عنوان از روغن‌های پخت‌وپز معمولی استفاده نکنید. روغن‌های مخصوص سرخ‌کردنی حاوی موادی به‌نام آنتی‌اکسیدان هستند که باعث می‌شود نقطه دود روغن و تحمل آن نسبت به حرارت افزایش یابد. تا حد امکان از کمترین مقدار روغن‌ها استفاده کنید. روغن‌های مصرفی اگر بیش از نیاز بدن باشند، به‌صورت سلول چربی تجمع پیدا می‌کنند و در نهایت می‌توانند چاقی‌های ناحیه شکمی را ایجاد کنند که با بسیاری از بیماری‌ها مانند کلسترول خون، کبدچرب، دیابت و فشارخون در ارتباط است.

ارسال نظر

هشتگ‌های داغ

آخرین اخبار

پربازدیدترین اخبار