گردو و کاهش ابتلا به بیماری قلبی
محققان معتقدند مصــرف روزانه گــردو به کاهـش ریسک ابتلا به بیماریهای قلبیوعروقی کمک میکند. آجیل یک منبع خوب بهجای غذا است. خوردن هر نوع آجیل بدن را مملو از فیبر، ویتامینها، موادمعدنی و چربیهای سالم میکند. از مزایای گردو، محتوای بالای اسیدهای چرب امگا۳ است. این نوع چربیهای سالم برای مقابله با استرس، التهاب نهفته و حفظ سلامت قلبوعروق خونی ضروری است. محتوای چربی اشباعنشده گردو به ۶۵ درصد میرسد که فقط با ماهی و دانههای چیا برابری میکند. گردو از نظر شکلی شبیه مغز است. مصرف منظم گردو باعث بهبود استرس میشود. گردو حاوی ویتامینهای A، C ، B1، B2، B12، K ، E ، است
ارسال نظر