انتخاب تاریخ:   /  /   
ویژه‌نامه سرداران دیار کرمان برلیان نت تعرفه
سلامت
آخرین خبرها پربیننده‌ترین خبرها
حراج مرگ در "فروش‌های ویژه"
مطالعه روی داروی «فاموتیدین» برای درمان کرونا
چرایی کمبود انسولین قلمی در کشور
مهم‌ترین تفاوت‌های کرونا و آنفلوانزا/ علامت مهم کووید ۱۹
افزایش بیماران بدحال در موج جدید کرونا
کدام بیماران بیشتر درگیر کرونا می شوند/ اهمیت کنترل اکسیژن خون
خروجی بیماران کرونایی فعلا از ورودی‌ها بیشتر است/ وضعیت نامشخص کرونا در روزهای آتی/ امکان دارد شرایط پیچیده‌تر شود
خطر طغیان بیماری‌هایی که از کشور پاک شدند!
آخرین وضعیت تحقیقات روی ۳ نوع واکسن کرونا در کشور
ساخت واکسن کرونای ایرانی با فناوری نانو
روزه داری موجب افزایش احتمال ابتلا به کرونا نمی‌شود
چطور با فشارهای روانی «کرونا» مقابله کنیم؟
ویروسی که قرن‌هاست "جان" می‌گیرد
پرمصرف‌ترین داروی کشور / ۳ آنتی‌بیوتیکِ پرُ تجویز
میوه‌هایی برای بهبود سلامت بدن
توصیه‌هایی برای داشتن مغز سالم
سالم‌ترین ترمیم‌کننده‌های پوست
فرمول میوه‌ای برای افزایش وزن
رژیم غذایی ‌‌ برای سالمندان
موادغذایی‌ برای تقویت قدرت ذهنی
خواص ادویه‌جات
میوه‌های ضدالتهاب فوق‌العاده
این مواد غذایی کلسترول بد را افزایش می‌دهند
همه چیز درباره «گرمازدگی»
هشدارهای کاهش اسید معده
خوراکی‌هایی برای تقویت روحیه
عوارض فقر اسیدهای چرب امگا ۳ دربدن
خوراکی‌هایی برای بهبود سلامت ریه‌ها
خواص شگفت‌انگیز دانه‌های چیا
خوراکی‌هایی که بدن را خنک می‌کنند
روش‌های علمی برای کاهش زوال عقل
مواد غذایی برای تقویت سیستم‌ایمنی
خوراکی‌های سالم برای کمک به ترک سیگار
هندوانه از فواید تا عوارض
کنترل فشارخون با میوه‌های تابستانی
خوراکی‌هایی برای دیابتی‌ها
استفاده از غذاهای سالم و مغذی
راهکارهایی برای سلامت قلب
کیوی، سرشاراز مواد مغذی
نکاتی در مورد سیب‌زمینی
خوراکی‌هایی که باعث جوش می‌شوند
جلوگیری از خشکی پوست با تغذیه
خواص مهم آلو برای سلامتی
راهکارهای تعامل با بچه‌های بدغذا
بهترین خوراکی‌ها برای پوست
10 ماده غذایی که کلسیم بالایی دارند
عوارض مصرف بیش‌ از حد گوجه‌فرنگی
تغذیه مناسب برای کودکان
کودکان و مصرف تخم‌مرغ
بیشتر
کد خبر: 110937 | تاریخ : ۱۳۹۸/۴/۱۹ - 16:01
موادغذایی‌ برای تقویت قدرت ذهنی

موادغذایی‌ برای تقویت قدرت ذهنی

آرمان- هیچ ماده غذایی قادر نیست به تنهایی عملکرد مغز را تقویت کند.متخصصان تغذیه توصیه می‌کنند که مهم‌ترین راهبرد، پیروی از یک الگوی غذایی سالم حاوی میوه‌ها، سبزیجات، حبوبات و غلات است. سعی کنید پروتئین را از منابع گیاهی و ماهی و چربی‌های سالم مانند روغن زیتون دریافت کنید و سراغ چربی‌های اشباع شده نروید.متخصصان تغذیه می‌گویند که برخی مواد در این برنامه غذایی مانند اسیدهای چرب امگا۳، ویتامین B و آنتی‌اکسیدان‌ها برای سلامت مغز تاثیر ویژه‌ای دارند.قراردادن برخی از مواد در رژیم غذایی روزانه می‌تواند سلامت مغز را بهبود بخشد و عملکرد ذهنی را تقویت کند.تحقیقات نشان می‌دهد که بهترین غذاهای مناسب برای تقویت عملکرد مغز همان‌هایی هستند که برای قلب‌وعروق نیز مفید هستند.

چای و قهوه

کافئین موجود در یک فنجان قهوه یا چای صبحگاهی بیشتر ممکن است باعث افزایش تمرکز کوتاه مدت شود. طبق تحقیقی که نتایج آن در سال ۲۰۱۴ در نشریه تغذیه منتشر شد، افرادی که در روز کافئین بیشتری مصرف می‌کردند در آزمون‌های عملکرد ذهنی نتایج بهتری به دست آوردند.طبق تحقیقات دیگر صورت گرفته، کافئین همچنین ممکن است به تثبیت حافظه‌های جدید کمک کند.پژوهشگران از شرکت‌کنندگان در یک تحقیق خواستند یکسری تصاویر را مطالعه کنند.سپس به برخی از آنها قرص‌های حاوی ۲۰۰میلی‌گرم کافئین و به برخی هم قرص‌های فاقد هر گونه اثر دادند.اکثر افرادی که قرص کافئین دار مصرف کرده بودند توانایی شناسایی تصاویر در روز بعد را داشتند.

ماهی چرب

ماهی چرب سرشار از اسیدهای چرب امگا۳ و چربی‌های اشباع‌نشده سالم است که سطح پروتئین آمیلوئیدبتا در خون را کاهش می‌دهد.این پروتئین در مغز افراد مبتلا به آلزایمر جمع می‌شود و یکی از نشانه‌های اصلی ابتلا به این بیماری است.سعی کنید دست‌کم دو بار در هفته ماهی بخورید اما نوعی از ماهی را انتخاب کنید که میزان جیوه آنها کمتر است.ماهی سالمون، روغن (کاد)، کنسرو تن و زغال ماهی (پولاک) از جمله این ماهی‌ها با جیوه اندک است.اگر ماهی دوست ندارید، از پزشک خود بخواهید که مکمل‌های غذاهی حاوی امگا ۳ را برای شما تجویز کند. از سوی دیگر می‌توانید مواد غذایی دیگر حاوی امگا ۳ مانند آووکادو، گردو و دانه‌کتان استفاده کنید.

توت‌ها

زردینه‌ها رنگدانه‌های طبیعی گیاهی هستند که رنگ‌های درخشان به انواع توت‌ها می‌دهند و طبق تحقیقات به تقویت حافظه کمک می‌کنند. محققان در سال ۲۰۱۲ نتایج پژوهشی را در سالنامه مغز و اعصاب منتشر کردند که طبق آن زنانی که در هفته دو بار یا بیشتر توت‌فرنگی یا توت‌آبی (بلوبری) مصرف می‌کنند تا دو و نیم سال ضعف حافظه را به تاخیر می‌اندازند.

گردو

آجیل‌ها سرشار از پروتئین و چربی‌های سالم هستند اما یک نوع آجیل‌ به‌طور خاص می‌تواند در تقویت حافظه موثر باشد. کسانی‌که زیاد گردو مصرف می‌کنند در آزمون‌های عملکرد ذهنی نتایج بهتری کسب کردند.گردو، حاوی مقدار زیادی از یک نوع اسید چرب امگا ۳ با نام اسید آلفالینولنیک است که به کاهش فشارخون و محافظت از شریان‌ها کمک می‌کند.

ارسال دیدگاه شما

  • دیدگاه های ارسالی، پس از تایید مدیر سایت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشند منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان پارسی باشند منتشر نخواهد شد.